En liten enkel guide till hur du förnyar domän hos registraren Crystone.

1. Logga in på ditt domänhanterarkonto via ccp.crystone.net
  2. Till höger under Account/Konto (rad 2) ser du att det står "Need Attention" - klicka där.
  3. Klicka sen på respektive domän och klicka därefter Renew/Förnya. Och domänerna är förnyade.
  4. Nu måste du betala de förnyade domänerna.
  5. Gå då tillbaka till Home/Hem-fliken och då ska du se ett belopp under Account/Konto och "Outstanding Invoices", klicka där för att betala.
    Obs! Betalningen sker i flera steg.

6. Du kan antingen betala med kort (vilket förnyar domänen direkt) eller begära/skriva ut en faktura och betala via BG. Obs! att om betalning sker via faktura så förnyas inte domänen förrän Crystone har tagit emot betalningen.

Vill du förenkla detta för framtiden så kan du under Domains -> Registered domains -> under respektive domän klicka för alternativet "Autorenewal"/Autoförnyelse längst ned på sidan. Det innebär att domänen förnyas automatisk när det blir dags igen och du får en faktura från Crystone direkt alternativt pengar dras direkt från ditt kort om du lagt in det som förvald betalning under "Payment Methods"/Betalningsalternativ under fliken Home/Hem och under Account.

Hoppas att detta hjälper dig!